Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avlägsen dåtid.


Förr



Vi glider ifrån
ett förflutet,
som rasat ut
som en Orgie.

Små djävlar
smällde i
dörrarna och
skrek så

kristallkronorna
föll ner
i väldiga
brak.

Magdansösen
skålade med
alla män,
medan jag

förträngde allt
i långa dikter
och flydde ut
ur samtiden.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-17 02:18



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
vilken styrka, kort men ändå perfekt fylld med innehåll.
2012-12-17

    ej medlem längre
starkt berörande, du styrkepoetissa
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf