Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vivekas Vision

Hon står
och ser ut
över vildmarken,
från ett berg.

Små blå
rökpuffar
stiger uppåt
från dalen.

En man
jagar
en kvinna
över mon.

Deras ättlingar
bygger upp
en stor stad
med biltrafik

på gatorna
och fabriker
som spyr
ut rök.

Facklor
tänds i
natten och
husen brinner.

Krigsplan
flyger över
staden, som
förintas av

en jättebomb.
Kratern täcks
av skog, en
ny vildmark.

Små blå
rökar
puffar nere
i dalen...






Fri vers av Marianne Räf
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-17 07:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och vackert skaldat, tycker om den här
2012-12-17

    ej medlem längre
fantasifull..
2012-12-17

    ej medlem längre
Min far sa ofta: "Vart får du allt i från?" ...Jag är nu beredd att fråga dig det samma.
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf