Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindhaiku



förändringens vind

blåser lätt i gardinen

jag håller andan




Bunden vers (Haiku) av novembersol VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2012-12-17 09:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
rikt innehåll, fin bild
önskar jag skrivit den själv

men då hade jag valt bort "lätt" som känns instucket för att passa 5-7-5

kanske "drar i gardinerna", "drar i mina gardiner", "drar i farmors gardiner"


2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP