Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen av en 2-samhet.


Frukost


Lockande lågor
från Solen...

Han tar lätta bloss
på en pyrande cigarett

Himlen är vit som
fil och strösocker.

Han sippar på fikat,
muggen smäller i bordet.

Vi är inga änglar, inga helgon, -
- vi är bara människor-

Någon sticker till i minnet,
längesen bubblar över.






Fri vers av Marianne Räf
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-18 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf