Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mysteriös dokumentär, Småland.


En varm natt i augusti


Våra viskningar överröstade
Tystnadens blanka, kalla larm.

Extasen rann emellan våra
svettiga bomullslakan.

Det Undermedvetna skyldes
i kropparnas inre skugga.

Fäderna iakttog oss genom
våra kisande ögon.

Klocklan slog -02 och vi lämnade
det Förflutna, - som stelnade till.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-18 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf