Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart går clownen?



Jag - och alla barnen
undrar :
Vart går clownen, han
med röd näsa och
rutiga byxor?

Han rullade sej
i sågspånen och både
skrattade och grät, -
- samtidigt.

Han är inte här
om 100 år och det
är inte heller vi.

Vart går han?
In i skymningen
bakom manegen?

Skall vi gå ut i
Samtidens skuggehav?

Befriade av tid?







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-18 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf