Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Evighetens timglas har vänts...


Igenom



Samtidens drömmar
som havets strömmar
tiden tillhör,
allting berör..

Sommarens sus
som havets brus
rör vid ens sinnen -
likt gamla minnen.

Ålderstiget kosmos
uppenbaras i oss.




Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-18 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf