Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något hårt..

som kan göra en kvinna mjuk.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-12-18 10:48



Bookmark and Share


  Densen VIP
Otch! Ha! Pirrigt som det bör vara ( av mej tolkat i en sådan situation):))))))
2013-12-26

  Jordgubbsodlare
Tjusigt och ultrakompakt kortformat! En garde!
2013-01-05

  blaite
I love it
2012-12-22

  Svart svan
Tänkvärd dikt...en inspiration till "Kyssar och död"
2012-12-21

    ej medlem längre
ja lite beroende på hur man definierar
hårt och mjukt faller tolkningen av
dina ord...

2012-12-21

    ej medlem längre
- Är det en kuggfråga? Den var klurig.
2012-12-18

  Federico Romano
Ord som kan tolkas, men visst kvinnor är hårda..
2012-12-18

  Georg Möller
Är denna kvinnan i fråga eller kvinnor i allmänhet hårda i grunden? Jag tror jag föredrar mjuka kvinnor... En härlig tankeställare som får en att fundera mer på juldagsmorgon än afton! ,-)
2012-12-18

    ej medlem längre
Spännande att få fylla i texten själv..
2012-12-18

  Federico Romano
Ingen vågar väl kommentera denna korta dikt, men jag gissar på en bok till jul..
2012-12-18

    ej medlem längre
Knytnävsslag
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP