Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven trevan



Tider då vi famlat

oss fram i mörker

med röda ögon,

har väjt undan

bakom dammet på

svarta urkunder.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-18 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf