Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För kärlekens egen skull

Låt mig älska dig
sa du och log

men jag gick

för den kärlek du har
behövde du själv

och den jag söker
kan jag bara finna

i mitt egat jag




Fri vers av Tro ja de
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-19 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tro ja de