Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godhetens tjänare

de gjorde allt de kunde
för att lära mig
veta hut

för hut går hem

men tidigt förstod jag skillnaden
de som behöver övertyga
är inte övertygade

bara rädda




Fri vers (Fri form) av Tro ja de
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-20 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tro ja de