Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt ögonblick (aforism)

Det perfekta ögonblicket för handling

inträffar i den stund

du bestämmer dig för att handla

trots att det perfekta ögonblicket

ännu inte inträffat!

 

------------------------
Översättning till engelska och ryska finns på tobi3.se




Övriga genrer (Aforism) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 450 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-19 21:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det är så huvudet på spiken det du skriver.
Det kan inte bli mer sant :)
2012-12-29

  anits VIP
Så sant....
2012-12-27

  walborg
Kul sagt - och en otroligt spännande bild!!! Det sprakar om ljuder om den!
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)