Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skvaller



Väntans dagar,
väntan i timmar.
Mörkret mular
mej i synen.

Internerna kastar
fula mockor
på varandra, -
- öppet och i lönn.

Personalen snackar
också skit!
Försmädliga skratt
skorrar i väggarna.

Kändisar, - typ
massmediefolk å politiker
borde vara försiktigare
med sina prostitutionsköp!

Tjejerna berättar
för alla vem
de har legat med,
var, när, hur!

Mentalpatienter, - vår
tids adel;
privilegierade gökungar
känner sej aldrig nog
underskattade!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-20 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf