Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårdkokt dikt



Känner mej trist och grå
i vardagen banal.
Infall är det brist på.
Tanken är trivial.

Behövs lite mera
sting i min poesi.
Jag börjar att gräva
fram lite fantasi.

Den finns under ytan
som blir alltmera het.
Likt bubblor i grytan
stiger; snart kokar det!

Dikten blir hårdkokt i
ett verklighetens bad,
kryddad med fantasi...
Serveras i sitt spad!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-20 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf