Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra villkor



Strömmar med guld.
Brysselkålens rikedom
ler från min insida,
denna söndag.

Köttets mättnad.
Silver på ögonen.
Smakad sötma.
Temporär undfägnad.

Tillfällig komfort.
Struken medhårs,
matad med manna, -
- en stund.

Snart stundar
andra villkor!
Då tas lyxen bort
och dammet besvärar, igen.

Då är detta nersvalt
i gårdagen, en
tidens middag -
- man blir en samhällsskit!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-20 03:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf