Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här, väntar vi i dunklet...-


I skuggan av Framtiden


Flygplan surrar i det blå.
Våren in i sommar går.
Detta är ett längesen -
i skuggan av Framtiden.

Utsatta för tidens tand.
det är vi allesammans, -
all världens kvinnor och män
i skuggan av Framtiden.

Som musslor förutan skal;-
Vår situation letal.
Vi värnar om hemfriden -
i skuggan av Framtiden.








Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-20 04:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf