Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollningen ligger djupare

 
Ljuset faller snett in över boksidan.
Tummens skugga sträcker sig oändligt över
bokstäver som för tillfället
förlorat all mening, all betydelse. 

Förtrollningen ligger djupare än trycksvärtan

Elementens sus:
temperaturens sång
fångad i stålet. 

Vaknar plötsligt från drömmen,
eller är det så att jag plötsligt – för ett ögonblick
vaknade till verklighet?




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-20 07:31



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Förtätad... i sin dramatik mellan yta & innehåll?! ...snyggt skuggad och (medveten därom(kring andens stadier av medvetande) extra sinnesmättad.)
2017-11-11

    ej medlem längre
vackert, särskilt fjärde styckets haiku
2012-12-29

    ej medlem längre
Man vaknar till ibland å ibland är man i drömmarna...
2012-12-20

  Bibbi VIP
Ja, det är frågan.
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson