Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han vaknade upp och älskade inte mig längre...


Försent

Du sade,
att du var olycklig,
men jag fick veta det försent,
för när du berättade det för mig,
så kunde jag inget göra,
ingenting säga,
förutom att lyssna, nicka
och låta dig gå.




Fri vers av Carin
Läst 695 gånger
Publicerad 2006-02-17 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin