Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oss når -- ingen!


Oåtkomlighet


Gröna, svala timmar --
sköna, hala simmar
uppför tidens fors,
formad som ett kors.

Det var en gång en tid,
som andades av frid.
Vi gick och drömde,
hemligt oss gömde.

Men, nån i bakhåll låg,
oss i kikare såg --
när vi sånt gjorde,
som vi ej borde!

Nu, vi flytt till denna
tid, där vi är hemma.
Och, ingen skall på
vår adress oss nå!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 169 gånger
Publicerad 2012-12-20 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf