Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resenär i Tiden



Dax att vädra ut
och fortsätta livet.

Återstår att se vad
morgondagen för med sej.

Aftonen faller snart ned
över den lilla staden.

Drömmen verkar som en
spännande tidsmaskin.

Lossa på repen som oss
binder fast vid samtiden!

Andarna är fria, - de
modellerar materien.

Man vrider sej i fläsket, känner
att även DETTA är en gårdag.








Fri vers av Marianne Räf
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-20 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf