Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt ini tonåren.


I kappa och stövlar


Blev vuxen,
då jag var 16.
Året innan drog
en mörk vind igenom
mitt unga liv och
jag kallsvettades
under madrasskjortan.

1968 blev jag stärkt,
värmd av att ej längre
vara ett barn.
Regnet trummade
som förut mot
mitt skinn, - men det
hade blivit en hårdare

hud. Som tålde mer.
Jag gick ut i natten,
endast iklädd kappa
och stövlar och inget
kunde tvinga mej tillbaka,
in igenom det förgångnas
lykta dörrar.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-21 01:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra ML!!!
2012-12-21

  Sebastian Noll
Det här är riktigt jävla bra grejer. Tycker jag.
2012-12-21

    Svarte Petter
Bra. Okuvligt. Gillar.
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf