Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är det?


Någon stirrar ut i världen
genom dina ögon.

Någon lyssnar på vindens sång
genom dina öron.

Någon känner längtan
ini din själ.

Någon ropar på kärlek
från ditt hjärta.

Någon tänker på stjärnor
inne i din hjärna.

Någon ber om ursäkt, för att du
- ständigt - kommer försent.

Någon betalar taxin med pengar
ur din plånbok.

Någon flyr suspekta domäner
på dina ben!

Vem är det?
Det är DU!








Fri vers av Marianne Räf
Läst 226 gånger
Publicerad 2012-12-21 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf