Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste resa sig och gå - för att nå dess mål...-


Viljan



Viljan är en våg,
som böljar framåt.
Likt ett inre tvång,
som ett djur på språng.

Du har säkert haft
känning av dess kraft.
Upplevt hur det stött
när den på motstånd mött.

Viljan bad mej gå
tills jag nått dess mål.
Jag gav mej iväg.
Mången gör väl det!








Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-21 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf