Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begränsad tid



Du föds och så
lär du dej gå,
får reda på -
du finns här i
begränsad tid.

Framtiden är
en evig sfär,
men dej beskärt
är ytterligt
begränsad tid.

Näringskedjan
ej hör din vädjan;
Du är redan
intrasslad i
begränsad tid.

Om du anammar
eller förbannar
livet - gör detsamma :
Du har det blott i
begränsad tid!








Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-22 00:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket sanning i denna text.
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf