Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvar



Du har kvar hela
din gårdag
i kappsäcken,
själen har minnen
som går
genom död och födelse.

Du har förintats
förr,
men inte anden;
- den går vidare
genom säden
till en ny
köttblomma.

En afton
i augusti
ligger ljuset
kvar
över gräsmattan.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-22 00:57



Bookmark and Share


    Svarte Petter
Gillar texten. Och flytet med själen och allt. Men för min del kan det vara slut nu. Inget Nirvana. Ingen himmel. Inget helvete. Bara slut.
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf