Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag såg


Det jag såg
var ett återsken.
Av allt
som var, den
långa vardagen
och krigens
svarta fjädrar,
månen som steg
ur sotflagorna.

Eller från något
som utspelas
i en avlägsen
morgondag, ett blänk
från fasaderna, när
solen fortfarande
står på himlen.
En röd stjärnas
ankomst-







Fri vers av Marianne Räf
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-22 11:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert
2012-12-22

  LenaJohansson VIP
fint
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf