Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Arbete



Världen rodnade
av hettan.
Jag vände åter
till mitt Arbete

hemma på
sängkanten, att
skriva dikter
till er.

Där satt jag och
skrev, oförtrutet,
så min bak
vitnade och

blev platt och
öm, - dikter
till er
i åratal.

Världar föddes
och dog.
Men mitt Arbete
bestod.








Fri vers av Marianne Räf
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-22 12:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hedersamt
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf