Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela Vägen...



Åren går.

Som vågor.

Vi flyttar oss

från då - till sen,

surfandes

i nuet, vilket

är med oss -

hela vägen!








Fri vers av Marianne Räf
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-22 21:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
just så..
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf