Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något väl de flesta varit med om.


Ljuv Musik


Jag var kanske
11 år. Jag
hade ätit en
massa plommon.
Fick knip i magen.

Gick till toaletten
och påbörjade
en kamp, som
skulle vara både
länge och väl.

Fruktansvärda
pinor drog
igenom min
kropp, - men
inget kom.

Jag jämrade mej
och kved,
marterades
och led
hemska kval.

Så brakade det till
och allt kom ut!
-Ljuv musik, i
mina öron!, hördes
mamma, utanför.









Fri vers av Marianne Räf
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-22 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf