Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Surrealistiskt flum.


Smakprov

Långa slingor
av grön vadd
i brevlådan
i den smala
gränden där
bara en tunn

strimma av ljus
tränger ner.
Bäst, jag far
in i ödets
öppna famn innan
det mörknar.

Mattan beträddes
av skor med spår
som sockerkristaller.
Himlen var grå -
men flygplanen
blinkade i rosa.

Rummet böjde sej
runt hans hjärta.
Jag bad att få
bada i hans själ -
men fick blott ett
litet smakprov.














Fri vers av Marianne Räf
Läst 239 gånger
Publicerad 2012-12-23 05:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf