Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bärsärkaren i Riana



Han sprang
gatlopp i Riana

och demolerade
dikter, vilka
annars funnits!

Deras fragment
i glassplitter.

Hans ansikte,
rött,
som en eldsflamma.








Fri vers av Marianne Räf
Läst 216 gånger
Publicerad 2012-12-23 06:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf