Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrande Kärlek



Min Kärlek
har vandrat
från Objekt
till Objekt!

Den letade efter
en röd sol
i en tid av
grå taggtråd.

Den skylde mej
i våta sidentrasor,
under flygande flockar av
stora, svarta örnar.

Den öppnade
den förseglade
gulddörren i
Himmelriket.

Därbakom, fann den
tecknet : Blodspår
ledde mot
det krossade fönstret!

Hoppade av kontrahenter
som aldrig tog Chansen;
Varför älska
förgäves?

Kastar mej i armarna
på Framtidens
döda Älskare, - som
juckar lite lätt.

Ge mej Tiden!

Ge mej ett Mål!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-23 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf