Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar rädsla

Jag tror att dina smala händer skulle ge stötar i min kropp
Men jag vet inte och håller mig på avstånd

Jag tror att våra röster skulle lämpa sig i samtal
Men jag tänker inte ta kontakt

Jag tror att dina ögon har sitt fokus längre in
Att de ser förbi denna yta

Men jag vill inte visa mig för dig
eller någon annan




Fri vers (Fri form) av Leoneija
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-23 21:34



Bookmark and Share


  Engel
Stor sorg i dina ord.
Men också stor skönhet.
2012-12-23

  milou
oj vad vackert!
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Leoneija