Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ung man



Hans ögonlock - som tunna
nyutslagna björklöv.

Naglarna är som små snäckor
mot mandelhyn.

Han går med stolta steg,
med snickarbyxorna på.

Hårig haka, madonneleendet -
riktas emot evigheten.













Fri vers av Marianne Räf
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-24 23:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en skymt...
2012-12-24

    ej medlem längre
här och sen borta
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf