Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kortdikter


Julafton

Stjärnan i toppen
behöver ingen stege -
utegran

Gråkråkans kra-kra
välkomnande inslag i
gråvädersmorgon

Ett färgglatt paket
ligger ännu oöppnat -
saknar någon

Ljusen brunnit ut
far kastar tomteskägget -
stjärnorna tändes




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 677 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-25 00:31

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Trevlig!

Särskilt "Gråkråkans kra-kra".
2013-04-03

  Gunwale VIP
Utegranen behöver ingenting extra, det var en fin reflektion! Och sedan vemodskänslan över det överblivna paketet i det bleka vinterdagsljuset...
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP