Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tig inte!



När mörka moln
samlas och Hotbilden
ter sej grotesk, -
- tig inte!

När guldberget
betats av och du
är luspank, -
- tig inte!

När du läggs
i bälte och får
Hibernal i låret, -
- tig inte!

När du blir
bombarderad av
ruttna Oförrätter, -
- tig inte!

När du sitter
inför ditt livs Chans
och hon småler, -
- tig inte!
















Fri vers av Marianne Räf
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-25 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf