Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Roman



Levandet har
sina perioder.
Som kapitlen
i en mäktig
roman.

Ena stunden
satt du vid bordet
i barndomen och
undrade vad som fanns
bakom kakelugnen.

En annan stund
skar du dej
i handlederna
i förtvivlans
vinter.

Men ödet ville
mycket med dej,
hade - verkligen -
sina nycker.
Du kastades hit och dit!

Och, nu är du här, -
inför ett nytt
kapitel.
Får du läsa/skriva
ut boken?







Fri vers av Marianne Räf
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-25 16:52



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
känt några tjejer som skurit sig men aldrig nån kille...
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf