Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juldagen 2012



Vilja komma loss
från denna tidens
grepp.

Det viktigt är
att allt går vidare.

Målet är ett stort
neongrönt frågetecken
långt bort i fjärran.

Månen lyser
- som vanligt -
i gudens
ögonvrår.

Söta melodislingor
förtäljer mej att
Världen är vaken.

Mammas panna cotta
med björnbär har
lagt sej som en
filt
av sötma över
hela tungan.

Jul i förorten.

Landet ruvar på vinterägget.








Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 314 gånger
Publicerad 2012-12-25 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf