Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tärd själ



Tvivelaktig kurtis
emellan fält
av uppror.

Vill bli styrkt
av något välgörande
elixir!

Taxichaffisen
frågade ut mej om
mina familjeförhållanden.

Skuggan på väggen från
taklampan, ser ut som ett
stort råbockshuvud.

En vidrig trötthet
grabbar tag i min nacke.
i den tidiga kvällen.

Slänger med och
kränger i mej, som en
tjock, svart björn.

Vill vara vaken, -- men
måste dra mej tillbaka och
komma in i sömnens ro.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-25 23:07



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
kort text med styrka och bra tempo, lite klurig.. men var varsam med dina ord och skäm inte bort oss.. ;)
2012-12-26

  SatansSon VIP
Håller med undertecknad. Råbockshuvúdet var roligt"!
2012-12-25

    ej medlem längre
vad bra du skriver
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf