Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord under ett norrsken, känner du ruset?

Jag vill pausa livet
Om det här är allt som finns
Om det är taggtråd runtom staden
Ska jag klättra tills jag blöder
Till jag faller död ner

Allting snurrar allting snurrar
Kan du se mig när du blundar?
Lever jag nu eller är det slut?

Du måste dra mig ner på jorden
Hör du bruset, hör du ljudet?
Känner du ruset, du passar inte in i mörkret

Vi skrattar ikapp
Det finns ingen knapp jag kan trycka
För att stoppa denna lycka
Men jag gråter snart jag lovar
Förlåt men jag är svag för dina läppar
De tar mig bara i tanken nu
Du rör mig bara i tankarna nu

Dina ord under ett norrsken
Dina tankar under ditt täcke
Och jag vet vilken tid du somnar om natten

Jag har tagit allt du gav
Men du har stulit allt jag hade
Trodde jag men du säger det finns nåt kvar
Säger du är inte klar
Du säger du har jobb kvar

Allting snurrar allting snurrar
Kan du se mig fast jag blundar?

Jag har tagit av alla kläder du bad mig
Jag är naken inför färgerna nu
Allting snurrar allting snurrar
Kan du se mig fast jag blundar?

Lever jag nu eller är det slut
De rör mina tankar nu, de tar platsen de bankar på nu




Fri vers (Fri form) av Leoneija
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-25 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leoneija