Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

giftig och skamsen

Gift gift gift gift!!!!
Du ville ha allt men förminskade allt det fina i ditt liv
Genom att fräta på kärleken som man gett dig
Genom att förminska människor som älskade dig till pjäser
Pjäser att utnyttja vid ett mer passande tillfälle
Dåre
Din enfaldiga idiot
Du går miste på den magi som finns att få
För guds skull
Sluta vara citronen som sprutar i allas sår




Övriga genrer av capaldi
Läst 4413 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-26 05:25



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
https://www.youtube.com/watch?v=JJvSdpkLpPA

2020-08-07

  SatansSon VIP
du om någon är värd himmelriket, marie.du och din familj kommer livslevande dit.
2020-08-07

  SatansSon VIP
tycker det öä synd du inte fortsätter som poet. magdalena eriksson är här. hon har blockat mig. det kan du oxå göra. men skriv här.du är bral
2020-05-31

  SatansSon VIP
ja, jag ber om ursäkt. vi ses i himmelriket
2019-06-21

    ej medlem längre
ti amo, marie!
2018-03-13

  SatansSon VIP
vilken magi, marie? jag var väl aldrig älsxkad. i en månasd på vinetern var du i stockholm och älskade med cubanen.
2013-08-30

  Larz Gustafsson VIP
Aldrig. Då skulle livet inte längre vara värt att leva.
2012-12-26

  SatansSon VIP
En gift ig ska det stå.
2012-12-26

  SatansSon VIP
Riktigt bra vrede över engigtig en.
2012-12-26
  > Nästa text
< Föregående

capaldi