Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ligga i ditt knä och bli pillad i håret

det finns stunder då jag slutar att sträva

då jag inte vill utvecklas

när jag inte vill vara mer än vad jag är

under dina fingrar


utan en tanke på vad jag gjort för att hamna där
eller om jag kommer vara god nog i framtiden


då är jag glad




Fri vers av capaldi
Läst 4531 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-10-14 22:00



Bookmark and Share


  Engel
Inget behöver läggas tillrätta när man ligger tillrätta.

En öm bild av det där lugnaste lugnet en människa kan uppleva.

2019-12-04

  SatansSon VIP

2019-10-29

    ej medlem längre

Mycker varm och ärlig text
tycker om ...
2013-03-12

    Avtuggad
Åh, flyktiga känsla av att älska och att bli älskad tillbaka. Ärligt.
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

capaldi