Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

temposänkning

Tusen små antenner vajar i vind

och skapar en oändlighet i vad som tycktes vara så smått

med ens finns det magi i en värld som tycks vara så försumbar

och när trädet sänker sin gren och rör betryggande vid vattenytan

ibland

och när du höjer din hand och rör lugnande vid hennes kind

ibland

så är båda en försäkran om att allt finns kvar




Fri vers av capaldi
Läst 4757 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2012-09-30 11:58



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
skriv marie. du är bra på det med.
2019-10-30

  stormengudrun VIP
Den här är väldigt vacker!

2019-01-13

    ej medlem längre
io ti amo ma bella m.c
2018-03-13

  SatansSon VIP
det finns folk som behöver andras diabilder och är beredda gå till advokat för det.
2013-06-28

  surface to air
Fint!
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

capaldi