Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bild



Vita strålar---
Ljuset bebådar
slumrande rötter,
groende liv.

Mitt väsen
mellan wienerbröd
och jord, står
i luckan, ser

Världen innanför
den gröna ramen;
luddiga bälten
av havsblom.

Röda pärlor
av fruset blod
smälter i
den grå tuvan.














Fri vers av Marianne Räf
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-26 06:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet..
2012-12-26

  SatansSon VIP
Fint"! Kontrasten mellan wienwerbvröd och jord.Kul!
2012-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf