Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig/fred

Alla som
kämpar
för freden
dör

Alla
dör

Föds
vi med krig i våra hjärtan
är varje förlossning
ett skott
mot försvarslösa
offer

Är varje leende
en maskerat
minfält

Ska vi
sluta kämpa för
freden ?




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-26 11:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar mycket!
2012-12-27

  dubbelve
Fantastisk!

"Föds
vi med krig i våra hjärtan
är varje förlossning
ett skott
mot försvarslösa
offer"

Bokmärks!
2012-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan