Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komma till ro



Lägga sej
till vila
i tomheten.
Koppla bort
alla skarpa
signaler.

Tänka på dej
och känna
hjärtat ticka,
fullt av ömhet.
Förnimma slummerns
surrande ton.

Komma in ibland
drömmens svindlande
fyrverkerier -
och finna DEJ, där;
din silhuett mot
soluppgångens rouge.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-26 14:10



Bookmark and Share


  bbee
Dina rader förmedlar vacker melankoli som berör!
2012-12-26

  SatansSon VIP
Jag med. Rouge var ordet!
2012-12-26

    ej medlem längre
gillar..
2012-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf