Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outsiders



Fallande in
mot din hud,
igen, ser jag

månen fälla upp
vingar likt
en nyckelpiga,

varpå den flyger
in i solen
med ett dovt surr.

Vi var tekniker
som gick in i den
intellektuella hagen

och klampade runt
med vår accent
och våra kablar;

Det var VI som visste
att allt ej ännu
är fullbordat!








Fri vers av Marianne Räf
Läst 172 gånger
Publicerad 2012-12-26 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf