Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trev-ande

Trevande ande läser
tomhet mellan
raderna, fyller ut
meningarna ---
så gott det går.

Musik i hjärtats
djup, tränger ut
i muskler av
blå gårdag,
levande kött.

Ljuvt, vände vi om
i tidens hörn --
och vi kände oss
som källor av
trevande ljus.













Fri vers av Marianne Räf
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-26 21:01



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Bra, men mellan rae´derna upptäcker ´man ibland fel saker.
2012-12-27

    ej medlem längre
bra!..gillas
2012-12-26

  träsnidaren
Mycket fint!
2012-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf