Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kunde ta på honom, då jag skrev denna text. Vart tar all Gårdag vägen?


Rentré



Vargarna glor i
skymningen, reser
raggen och
den blonde grabben
dog för biljoner
år sedan. Hans
uppenbarelser, igår, var
bara en dröm -
från dåtiden.

Men- staden lever
och herr H. liknar
honom. Han har ej
sovit och ligger
och stirrar likt ett
skadskjutet rådjur
i min säng, - men
ögonen är blå - som
minnet av Gårdagen.














Fri vers av Marianne Räf
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-26 23:22



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Bra! Roligt med hopåpet från gloendé vargar till blond grabb.
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf