Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit kortsång




Världen är dimmig och blek

Jag är en tyst kvinna som spelar in mina sorger
och sedan dör av skam

Jag är dimmig och blek






Fri vers av Anna Vinterstjärna*
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-27 19:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vad sägs mellan raderna
det som sägs i raderna


2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna Vinterstjärna*